Så går det till

 

Du kontaktar oss för besiktning och värdering

Vi vill att det ska kännas tryggt och enkelt att sälja sin begagnade bil till oss. Många som vill sälja sin bil känner sig oroliga för att bli lurade, eller pressade att gå med på ett pris de inte känner sig nöjda med.

Så går det inte till när du säljer din bil till oss. Du kontaktar oss först för en kostnadsfri värdering utan några dolda åtaganden eller kostnader. Utifrån den information du ger oss om bilen vid den första kontakten kan vi ge dig ett preliminärt prisförslag som du kan ta ställning till i lugn och ro. En förhandsbesiktning via mobiltelefon ger oss ännu bättre förutsättningar att bedöma din bils skick.

"Vi som besiktigar din bil är mekaniker och experter på begagnade bilar. Men vi är också professionella affärsmän som tror på ärlighet och tydlighet"

Är du sedan intresserad av att sälja din bil till oss så kommer vi till dig i Göteborg och gör en ordentlig besiktning och värdering av din bil. Vi som besiktigar din bil är mekaniker och experter på begagnade bilar. Men vi är också professionella affärsmän som tror på ärlighet och tydlighet. Vi försöker aldrig pruta på en bil eller erbjuda dig ett pris som vi vet är för lågt. Däremot ska vi ju sälja bilen vidare och måste ta med det i beräkningarna när vi lämnar ett bud på din bil.

genomgången bil hos Haninge bilpark

Inget hokus pokus

Vissa bilhandlare låter dig fylla i din bils registreringsnummer på sin hemsida och lovar dig en onlinevärdering på några sekunder. Visst kan det verka som en bekväm tjänst, men det är tyvärr inte en metod som fungerar i verkligheten.

Den värdering du eventuellt får på bilen skiljer sig antagligen ganska mycket från vad du sedan kommer att bli erbjuden. Det som brukar hända är i stället att du ombeds att lämna din mailadress och sedan bombarderas du med mail och annonser i månader framåt.

Så jobbar inte vi. Vi vet att det enda sättet att korrekt värdera en begagnad bil är att besiktiga den på plats. Vi vill inte invagga dig i några falska förhoppningar via nätet, utan möter dig hellre ansikte mot ansikte så att vi kan göra en bra affär tillsammans.

Och skulle du efter vår värdering inte vara intresserad så respekterar vi självklart det och fortsätter inte att ringa eller maila dig.

Vi kommer till dig i Göteborg

Vi är en bilfirma baserad i Haninge i södra Stockholm, men vi köper begagnade bilar över hela Sverige. När du vill sälja din begagnade bil i Göteborg så kommer vi till dig, oavsett om du befinner dig hemma i garaget, på din arbetsplats eller någon annanstans. Bekvämare kan det inte bli!

Besiktningen av din bil tar ungefär en halvtimme. Ibland går det snabbare, ibland tar det lite längre tid. Ju mer vi vet om bilen i förväg, desto snabbare går besiktningen.

Prisförslag och affär på plats

Efter besiktningen har vi en klar bild av vad din bil är värd, och du får ett prisförslag som du kan ta ställning till. Skulle du välja att sälja bilen till oss, så ordnar vi med alla papper och ser alltid till att du har pengarna på ditt konto innan vi kör iväg med bilen.

Vi vill att du ska känna dig trygg med affären, även om det är första gången du säljer en bil. Därför svarar vi gärna på dina frågor - stora som små - både före, under tiden och efter att vi köpt din bil. Vårt mål är alltid att det ska kännas lika säkert och krångelfritt för dig som för oss som säljer och köper bilar på daglig basis.

Kontakta oss om du vill veta mer om hur det går till att sälja din begagnade bil till oss.

TRYGGA OCH SÄKRA BILKÖP I GÖTEBORG