Övriga tjänster

En bilhandlare med bredd

Hos oss kan du få hjälp med allt som har med bilar att göra. Vi säljer, köper och förmedlar begagnade bilar till kunder både i Storstockholm och i resten av landet. När vi köper upp bilar gör vi det alltid på plats hos våra kunder, var de än befinner sig. Vi vill att det ska kännas bekvämt och tryggt att sälja sin begagnade bil till oss.

Förutom försäljning, köp och förmedling erbjuder vi även reparation och service av begagnade bilar, till exempel allmän översyn inför en besiktning eller en rekond om du planerar att sälja din bil.

Bilförmedling

Om du vill kan vi hjälpa dig med att hitta en köpare till din bil. Vi åtar oss försäljningsuppdrag där vi tar hand om allt från rekond till försäljning. Själv behöver du inte förhandla eller ha någon kontakt med spekulanterna eller köparen över huvud taget.

För försäljningsuppdraget tar vi en avgift på 10 000 kronor, oavsett hur mycket din bil säljs för. Samtidigt är chanserna att få fler intressenter på bilen större, eftersom vi är en välrenommerad bilhandlare som erbjuder olika betalningsalternativ och dessutom garanti på köpet. 

Försäljning av begagnade bilar

Välkommen till oss om du vill ha en begagnad bil till ett bra pris! Vi utgår alltid från just dina behov och önskemål och ser till att hitta den bil som passar dig bäst. Hos oss råder en stressfri miljö där du i lugn och ro kan titta på och provköra de bilar som intresserar dig, och vi finns hela tiden tillgängliga för att ge dig råd, tips på alternativ och annat som kan vara bra att tänka på vid köp av en begagnad bil.

De bilar vi ställer ut till försäljning är alltid genomgångna och besiktigade. Du riskerar aldrig att råka ut för dolda fel, och skulle något problem ändå uppstå med bilen så fixar vi det direkt.

Service och reparation

Behöver du hjälp med att fixa bilen inför besiktningen? Vi går igenom din bil och ser till att den är redo att gå igenom utan anmärkningar. Vi kan också utföra regelbundet underhåll på din bil, fixa stenskott eller reparera el- och systemfel. Slå oss en signal om du har ett fel på bilen!

Vi erbjuder även rekond om du har planerat att sälja bilen, eller om den bara behöver piffas upp. Med en rekond känns din bil ny och fräsch igen.

Ekonomisk trygghet

Vi har goda samarbeten med flera försäkrings-, lån- och kreditgivare för att kunna erbjuda alla våra kunder hjälp med finansiering av sitt bilköp. Vi har även ett samarbete med Trygg Hansa som bland annat innebär att vi kan erbjuda två veckors gratis helförsäkring när du köper en begagnad bil av oss.

Välkommen till oss i Haninge!

Varmt välkommen till vår utställningshall i Haninge där vi kan hjälpa dig att hitta rätt bil för just dig. Hos oss finner du en stressfri miljö och personal som ärligt och gärna svarar på alla dina frågor, allt i sann norrländsk anda.

Kontakta oss om du har fler frågor om någon av våra tjänster.

Hela Sveriges bilhandlare!