Om oss

Välkommen till oss!

Vi är en lite annorlunda bilfirma, ett gäng strävsamma norrlänningar som har vår bas i Haninge i södra Stockholm. Vår affärsidé är att erbjuda bra begagnade bilar till bra priser, och vi sätter alltid transparens och kundnöjdhet i fokus.

Vi håller våra kostnader för lokaler och annonsering nere för att kunna erbjuda våra kunder bra kvalitet till ett bra pris. Och i stället för att göra stora vinster på varje bil satsar vi på att göra många kunder nöjda, eftersom vi vet att det är det bästa sättet för ett företag att växa.

tobbe hos Haninge bilpark

Rekommenderat företag sex år i rad

Vårt mål är alltid att du som kund ska känna dig nöjd med affären, och utifrån de omdömen vi fått från tidigare kunder så är det ett mål vi uppfyller. På reco.se har vi blivit utsedda till rekommenderat företag sex år i rad, och du får svårt att hitta en bilfirma någonstans i Sverige med lika många nöjda kunder som oss.

Som norrlänningar sätter vi ärlighet och enkelhet i främsta rummet, något som vi vet skapar trygghet hos våra kunder. Om du som kund får en bra känsla i kontakten med oss, och är nöjd med din bilaffär, då har vi lyckats med vårt jobb. 

glad familj i bil

Välkommen till oss norrlänningar!